Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL - CSALÁDBAN MARAD - KEMÉNY LILI ÉS KEMÉNY ZSÓFI
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kemény Lilihez és Kemény Zsófihoz nehéz névjegyet írni. Verseskötet és ifjúsági regény, filmek, slamek és dalok fémjelzik eddigi tevékenységüket. Ők maguk a Fame-jelek.

A Rózsavölgyi Pódiumán a Kemény-lányok lesznek a vendégeink. Szóba kerülnek a családi koordináták, a költészetkályhától indulva eljutunk holnapjaink fiatal kultúrájáig; az estet a Kisszínes Duó dalai, felolvasások, filmbejátszások és egyéb meglepetések tarkítják majd. Az est vendégei külön-külön is elismert művészek, együtt pedig még rokonok is. A Rózsavölgyi pódiumán testvér- és házaspárok, szülők és gyerekek beszélgetnek Szegő Jánossal családi legendákról, magánmitológiákról, az egymás mellett alkotásról. A társalgást felolvasások, dalok, fényképek és egyéb meglepetések színesítik. Félszavakból is érzik egymást, most mégis teljes mondatokban beszélnek.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?