Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MAGYAR JAZZ ÜNNEPE / BTF
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás


2015. április 17., 20.00 19.00: Megnyitó, díjátadók 19.30: Csík Gusztáv Trió feat. Joan Faulkner 20.30: Oláh Szabolcs Quintet 21.30: Syrius Legacy 22.30: BJC Jam Session A sokéves hagyományt követve 2015 tavaszán sem maradhat el a Magyar Jazz Ünnepe, amelynek központja ez alkalommal is a műfaj legpezsgőbb helyszíne, a Budapest Jazz Club (BJC). A fellépőket az előző évek hagyományához híven a legjobbak legjobbjai közül válogatja a Magyar Jazz Szövetség, ügyelve arra, hogy ne csak a műfaj törzsközönsége kapjon kedvet a háromnapos eseményhez.

A fesztivál célja, hogy lehető legszélesebb keresztmetszetében mutassa be a műfaj jelenét és jövőjét: a fellépő formációk között a sztárok mellett helyet kapnak a fiatalabb, modern irányzatokból inspirációt merítő zenekarok is. A koncepció idén sem változik: az első napon a zenei intézmények hallgatóiból alakult formációk kapnak bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény keretében adják át a Szabó Gábor-életműdíjat. A sorozatot a szintén hagyományos örömzene, a BJC Jam Session zárja. 2015. április 18., 20.00 20.00: Szőke Szandra Quintet 21.00: Berki-Sárik duó 22.00: Trio a lá Kodály 23.00: BJC Jam Session A sokéves hagyományt követve 2015 tavaszán sem maradhat el a Magyar Jazz Ünnepe, amelynek központja ez alkalommal is a műfaj legpezsgőbb helyszíne, a Budapest Jazz Club (BJC). A fellépőket az előző évek hagyományához híven a legjobbak legjobbjai közül válogatja a Magyar Jazz Szövetség, ügyelve arra, hogy ne csak a műfaj törzsközönsége kapjon kedvet a háromnapos eseményhez.

A fesztivál célja, hogy lehető legszélesebb keresztmetszetében mutassa be a műfaj jelenét és jövőjét: a fellépő formációk között a sztárok mellett helyet kapnak a fiatalabb, modern irányzatokból inspirációt merítő zenekarok is. A koncepció idén sem változik: az első napon a zenei intézmények hallgatóiból alakult formációk kapnak bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény keretében adják át a Szabó Gábor-életműdíjat. A sorozatot a szintén hagyományos örömzene, a BJC Jam Session zárja.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?