Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MALEK ANDREA ÉS A MAGYAR VIRTUÓZOK
Mátyás Templom

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy olyan csodálatos énekesnővel dolgozhat együtt a Magyar Virtuózok, mint Malek Andrea. Az énekesnő idén márciusban a Mátyás-templom falai között egy felejthetetlen koncertélményt nyújt az érdeklődő közönségnek.

Malek Andrea színes pályája során eljátszhatta a legnagyobb musicalek főszerepeit (Evita, Nyomorultak, Sakk, a Muzsika Hangja, Chicago, Elizabeth, Camelot, Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák). Játszott a televízióSzomszédok c. sorozatában, állandó szerepjője volt a zenés műsoroknak. A VOICE Magyarország hangja tehetségkutató versenyen, mint zsűri szerepelt. Számos lemeze jelent meg a musical, pop, jazz és a világzene jegyében. Különböző formációkkal koncertezik az országban. (MA Band, TRIO Midnight, Budapest Jazz Orchestra, Molnár Dixieland Band). Klasszikus képzettségének köszönhetően otthonosan mozog a zene különböző stílusaiban. Énekelt már a bécsi Konzerthausban, a Musikverein patinás színpadán a Tonkünstler Orchester vendégeként, és idén örömmel áll a Magyar Virtuózok Kamarazenekarszólistájaként Önök elé a Mátyás templom szentélyében.
  Stáblista
Ének 
Malek Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1014, Szentháromság tér 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?