Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COINCIDANCE: THE IRISH IMPULSE
Madách Imre Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1037 értékelés alapján
  Leírás
A Coincidance The Irish Impulse címen debütáló show-műsorában az elmúlt évek legjobb koreográfiáit állítja színpadra. Ez az előadás a már jól ismert Táncfantáziákhoz képest mind létszámban, mind látványban többet ad.

A társulat 2010-ben debütált első egész estés darabjából, a Táncfantáziákból már ismerős jelenetek mellett az eddig bemutatott nagysikerű előadások, a Széttáncolt cipellők és a Szentivánéji álom rövidített részletei láthatóak a kétórás produkcióban. Mindemellett új etűdökre és eddig színpadon még soha sem látott önálló koreográfiákra számíthat a néző ebben a show-műsorban. A show-műsor 2013. augusztusi bemutatója óta látható országszerte rendezvények, színházak és művelődési házak színpadain.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2600, Dr. Csányi L. krt. 63. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?