Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

*DUO VENITE*
Tolnay Klári Terem - TOLNAY KLÁRI TEREM

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 155 értékelés alapján
  Leírás
Duo Venite - "Gyötrelmes szerelem, te kínok legédesebbike". Virtuóz dalok és hangszerszólók a XVII. század muzsikájából.

A Duo Venite régizene együttes 2007-ben alakult. Műsorukon a XVI-XVII. század muzsikáiból válogatnak, előadói stílusukban törekednek arra, hogy a darabok szellemiségét a korabeli hagyományokhoz hűen tolmácsolják. Fő szempont a friss kreativitás, hitelesség és az emberi értékek közvetítése a zene nyelvén. Jelen műsorukhoz trióvá bővülnek, kihasználva az ütőhangszerek nyújtotta új színek és magával ragadó ritmusok lehetőségeit. Szólókantáták, meghitt lantdalok és virtuóz hangszeres szólókon keresztül szólnak a csalódott vagy beteljesül szerelmekről Monteverdi, Dowland, Sances és Kapsberger műveiből válogatva. Az együttes magyar koncerthelyszínek mellett Európa számos más országába is eljutott már. Idén márciusban például a Frankfurti Europäische Schuléban tartottak zenepedagógiai foglalkozásokat általános iskolai és gimnáziumi csoportoknak német és angol nyelven.

Előadók: Jäger Éva - szoprán
Budai Krisztián - ütőhangszerek
Tokodi Gábor - lant, barokk gitár www.duovenite.hu
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1056, Budapesti Ward Mária Iskola, Irányi u. 3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?