Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

*CSERCSEL*
Tolnay Klári Terem - TOLNAY KLÁRI TEREM

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 155 értékelés alapján
  Leírás
Megalakulásunk a Fölszállott a páva 2014-es versenykiírásának köszönhető. Sikeres pályázásunknak köszönhetően bejutottunk a verseny elődöntőjébe, mely 2014. márciusában volt látható a Duna Televízió műsorában.

A csercsel szó szerinti jelentése fülbevaló, amely a csángó nyelvjárásban használt kifejezés, román nyelvi átvétel.
Két évvel ezelőtt mind a négyünket a zeneakadémiai felvételire terelt a sors. Ekkor kezdődött közös történetünk, amiből mostanra szoros baráti és szakmai viszony alakult ki. Ennek köszönhetően együttesünk egy kreatív, friss szellemiségű, fiatalos közösség.
Fontosnak tartjuk, hogy nélkülözzük azokat a megosztó jelentéstartalommal bővült formákat, amelyet a mára már klasszikus értelemben vett népi énekegyüttes kifejezés hordoz, s amely sokak elképzelésében negatív sztereotípiaként él. Reményeink szerint ez a felfogás produkcióinkban is tükröződik. Énekes produkcióinkkal szeretnénk megmutatni, hogy a néphagyomány, a népi éneklés, népzenélés világa nem egy avítt, a mai urbánus világ modern hétköznapi emberétől oly távolálló életmód. A hagyomány őrzése mára számunkra teljesen a hétköznapi életünk részévé vált. Néha szinte észre sem vesszük a jelenlétét, mert egyszerűen csak szeretjük, ebben létezünk, ezzel szeretünk foglalkozni. Így kétségtelen, hogy fontos számunkra nemzeti folklórunk és etnológiai örökségünk őrzése.

Tagok:
Annus Réka
Konkoly Borbála
Nádasdy Fanni
Tari Dorottya
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1056, Budapesti Ward Mária Iskola, Irányi u. 3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?