Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO SZERZŐI EST SOROZAT - A SZERZŐ: CSEKE GÁBOR
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Modern Art Orchestra megalakulása óta figyelmet fordít arra, hogy teret kínáljon fiatal, kiemelkedő tehetségű hangszeres zeneszerzők számára a közös műhelymunkára és az egyedi kreatív kibontakozásra.

A következő koncerten a zenekar zongoristája, Cseke Gábor mutatja be szerzeményeit: összesen öt kompozíció nagyzenekari hangszerelésének bemutatóját hallhatja a közönség a Budapest Music Centerben. Az est művészvendége Lantos Zoltán hegedűművész, aki indiai zenei tanulmányainak legszebb stílusjátékát ágyazza a legkülönfélébb jazzes közegekbe – legyen szó elektronikus nu-hangzásról, meditatív kamarajazzről vagy nagyzenekari megszólalásról. Cseke Gábor 2002 óta Fekete-Kovács Kornél meghívására előbb a Budapest Jazz Orchestra, majd a Modern Art Orchestra zongoristája, de eddigi pályafutára során szinte a teljes magyar jazz-élet művészeivel játszott már közösen. A MAO-ban volt alkalma a műfaj nemzetközi sztárjaival is egy színpadon muzsikálni, így többek között Peter Erskinnel, Dave Liebmannal, Bob Mintzerrel, Wallace Rooneyval vagy Johnny Grifinnel játszott már közösen. Cseke Gábor számára a nagyzenekari hangszerelés izgalmas szerepjáték, amelyben egyszerre lehet előadó és kritikus hallgató. Játék az idővel, amikor néha vissza lehet menni a múltba, máskor akár egyszerűen ki lehet lépni belőle, és kívülről szemlélve a pillanat hangzását, újra és újra finomítani, javítani rajta. "Ezek a dalok az én belső monológjaim, gyötrödéseim, vágyaim, félelmeim és boldogságaim… Amit csak én hallok a lelkem mélyén, amiről néha még magamnak sem merek beszélni…"
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?