Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PATAKI ÉVA: AMIKOR MEGHALNAK AZ ANGYALOK
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
Pataki Éva: Amikor meghalnak az angyalok monodráma, igaz történet alapján

Mallász Gitta, egy horthysta katonatiszt lánya - elismert festő és grafikus, korábban kiemelkedő magyar sportoló, sokszoros magyar bajnok hátúszásban - több, mint száz zsidó asszony és gyermek életét mentette meg a Budakeszi úti Katalin villában, ahol hadi varróüzemet irányított. Csak éppen azokat nem sikerült megmentenie, akiket a legjobban szeretett: a barátait, az Angyalokat… Négy barát, négy budapesti művész tragikus története, akik az üldöztetés idején önmagukban és egymásban kerestek támaszt és megváltást. Alkotók:   Zeneszerző / gitár: Kardos Dániel Hegedű: Szabó Árpád Technikus: Koczka Benjámin Producer: Deák Gábor
  Stáblista
Rendező 
Fésős András 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?