Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEZDŐDHET A MULATSÁG - HALÁSZ JUDIT KONCERTJE
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 311 értékelés alapján
  Leírás
A kedvelt énekesnő új lemezének anyagát mutatja be 11 és 16 órakor. A kedvelt énekesnő Kezdődhet a mulatság című legújabb lemezének dalaival örvendeztet meg bennünket, melyben a család ünnepeiről énekel.

Anyák napjáról, esküvőről, a nagymama neve napjáról, az első iskolába menet izgalmáról, karácsonyról, közös utazásról, a majmok kórusáról, de még otthoni kedvenc állataink születésnapjáról is. Meg arról is, hogy milyen három testvér között a középsőnek lenni – és elhangzik egy gyönyörű régi dal is... Szóval kezdődhet a mulatság! Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére a humanizmus etikája szerint. A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját. Zenekarának tagjai: Anti Tamás: akusztikus gitár, mandolin, ének; Bartha Tibor: billentyűsök, hegedű, furulya, ének;  Födő Sándor: basszusgitár, ének; FODO: dob, ütőhangszerek;  Móricz Mihály: gitár, ének A koncertre a belépőjegy egységes gyermek és felnőtt látogatónk számára egyaránt. Az előadást 1 éven aluli gyermekek számára nem ajánljuk. A koncertre a belépőjegy egységes gyermek és felnőtt látogatóink számára egyaránt. Az előadást 1 éven aluli gyermekek számára nem ajánljuk. A koncertre a belépőjegy egységes gyermek és felnőtt látogatóink számára egyaránt.
  Stáblista
Énekesnő 
Halász Judit 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?