Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RUMINI ÉS A NÉGY JOGAR
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Berg Judit ismert, népszerű regényéből készült bábjáték Rumini, a nagyszájú, csibész kisegér kalandjait meséli el. erg Judit meséjét a Kabóca Bábszínház adja elő.

Berg Judit ismert, népszerű regényéből készült bábjáték Rumini, a nagyszájú, csibész kisegér kalandjait meséli el. Rumini tengerre száll, s különböző bonyodalmakba keveredik, s a veszélyes helyzetekből mindig győztesen kerül ki. Társai bátor tengerészek, a barátságos kapitány, a marcona fedélzeti tiszt és sok-sok matróz. Előadásunkban az izgága bábok nagy tengeri hajózásait a matróznóták hangulatát idéző fülbemászó zene kíséri.  A két felvonásos bábadaptációban a tengerész kisegerek hódokkal, fénylényekkel, kígyókkal, teknősökkel és egy gonosz cickánnyal is találkoznak, de barátságuk és bajtársiasságuk minden varázslaton győzedelmeskedik. Berg Judit az Év Gyermekkönyve-díjat 2007-ben Rumini című regényéért kapta meg, azóta hat könyv született a nagyszájú, csibész, „minden lében kanál” kisegér kalandjaiból.
  Stáblista
Rendező 
Székely Andrea 
Szereplő 
Erdei Gergő 
Szereplő 
Fige Tamás 
Szereplő 
Rácz Zsuzsanna 
Szereplő 
Mákszem Lenke 
Szereplő 
Mátyás Zoltán 
Bábszínpadra írta 
Veres András 
Tervező 
Bodnár Enikő 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?