Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENEHAJÓ HAJÓS ANDRÁSSAL ÉS A MODERN ART ORCHESTRÁVAL
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jazzrajongó a gyermekem vagy csak úgy tesz, mintha az lenne…??? Az a helyzet, hogy minden gyerek fogékony a zenére, és ezt kétszer negyvenöt percben be is bizonyítjuk: megismerkedünk a jazztörténet legjobb arcaival és könnyesre nevetjük magunkat.

A kapitány Hajós András, aki nemcsak sok hangszeren játszó zenész és zeneszerző, hanem a stand-up comedy műfajának egyik legsziporkázóbb magyarországi figurája. A legénység a Modern Art Orchestra fiatal zenészei közül kerül ki, akik garantáltan együtt 'rosszalkodnak' a gyerekekkel. Ezen a Zenehajón, Miles Davisnek, a jazztörténet egyik legnagyobb hatású és legkiemelkedőbb alakjának zenéjéről is szó lesz. Davis a 90-es évek elejéig a jazz szinte minden fontosabb mozzanatánál előtérben volt. Vitathatatlan helyet szerzett a jazz történetében, mint a legnagyobb zenekarvezető és a változások katalizátora. Hatása a 20. század zenéjére felbecsülhetetlen. Közreműködik: Modern Art Orchestra Vezényel: Fekete-Kovács Kornél
Műsorvezető: Hajós András
  Stáblista
Műsorvezető 
Hajós András 
Karmester 
Fekete-Kovács Kornél 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?