Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CIE. PATRICIA PARDO (ESP): THE MARXS FANDANGO
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Januárban cie. Patricia Pardo a botrányművész, a cirkusz dráma királynője, a dráma cirkusszá varázsolója, a szókimondó és kíméletlen humorú művésznő legújabb darabjával jön újra Budapestre.

Utolsó darabjának nyitómondata, hogy "Kokainért szopok." hamar kizökkentette az embert a mindenből. Kegyetlen, mégis esetlen, végtelenül szerethető görbe tükörbe helyezte a napjainkban előforduló női szerepeket. A párkeresés nehézségeit, a randira készülés izgalmát a fürdőszobában, magát a romantikus vacsorát a kedvessel, aki esetleg csámcsog, vagy hol szeret, hol nem szeret, és hogy a nő is hol szeret, hol nem szeret. Patricia egy bohóc. Egy bohóc, aki kifigurázza a csacskaságainkat, hogy szembesülve velük ne szégyent érezzünk, hanem szeretet önmagunk iránt. A módszerei sunyik, de működnek, olyan jeleneteket váratunk, melyek könnyen lehet, hogy egy életen át kísérnek majd minket. Na ez a Patricia Pardo, aki Barcelonában tanítja az újcirkuszt az egyetemen, ő jön újra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?