Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CABARET MEDRANO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Cabaret Medrado 2014 őszén jelentette meg legújabb, Esővonat című albumát, az Opus színpadán ebből és régebbi anyagaikból is hallhatunk majd ízelítőt.

A Cabaret Medrano sok mindenben rokonítható a Marseille környéki dél-francia alternatív együttesekkel. Zenéjük különlegesen ötvözi a klezmer, gipsy, balkáni és jazz motívumokat. Pergő latin ritmusok kísérik a csak rájuk jellemző, eredeti, szilaj, táncra csábító zenét, ami gyakran elvarázsolja a közönséget. Írták róluk egyszer azt is, hogy mintha Tom Waits, Paolo Conte és Viszockij zenélne együtt egy párizsi orfeumban. A csapat 2014 őszén jelentette meg legújabb, Esővonat című albumát, az Opus színpadán ebből és régebbi anyagaikból is hallhatunk majd ízelítőt. Kamondy Imre - ének, harmonika
Verebes György - zongora, ének
György Andrea - ének, hegedű
Horváth Gábor - basszusgitár
Szert Zsigmond - dob
Grénus Tímea - klarinét www.cabaretmedrano.hu
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?