Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: MIRIAM BAYLE QUARTET (SK,CZ)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Miriam Bayle a cseh és szlovák jazzélet egyik legelismertebb jazz énekese, akit egyszerűen csak a scat királynőjeként tartanak számon hazájában. A szlovák származású, de 15 éve már Prágában élő Miriam a vokális improvizáció egészen kivételes tehetsége, aki rendszeresen fellép hazai és külföldi jazz klubokban és fesztiválokon.

„Kicsi koromtól kezdve énekeltem, de amikor körülbelül 16 évesen először hallottam Ella Fitzgerald scat improvizációit, teljesen lenyűgöztek, s hallás után elkezdtem megtanulni a szólóit. Később Diana Krall is sokat jelentett számomra, de a legőszintébb és legmélyebb énekeseknek Shirley Hornt és Jimmy Scottot tartom. Természetesen sok más nagyszerű énekes is nagy hatással volt rám. Szeretem a megfogalmazás, az improvizáció szabadságát: ugyanazt a dalt akár százszor is el tudom énekelni, és mindig másként” nyilatkozta egy interjúban. Közreműködik: Miriam Bayle - ének, ütőhangszerek
Tomáš Jochmann - zongora
Petr Dvorský - nagybőgő, basszusgitár
Daniel Šoltis - dob
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?