Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁRDAI ISTVÁN ÉS JULIEN QUENTIN KONCERTJE / BTF
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A magyar zene egyik legnagyobb büszkesége, a legrangosabb versenyekről sorra győzelemmel hazatérő csellista fenomén, Várdai István és a párizsi születésű, jelenleg Berlinben élő Julien Quentin estje Schumanntól Dutilleuxig közel másfél évszázad csellóirodalmából ad áttekintést.

A szólistaként és kamaramuzsikusként egyaránt aktív Julien Quentin nemcsak zongorán, hanem csembalón is gyakran játszik. Partnere volt többek között a hegedűs Lisa Batiashvili, Dimtirij Szitkoveckij és Ilja Gringoltsz; olyan énekesekkel dolgozott, mint Measha Brueggergosman vagy Angelika Kirchschlager. A csellisták névsora is imponáló, Nicolas Altstaedt, Gary Hoffman és Sol Gabetta is szívesen ad koncertet Julien Quentin oldalán, aki az utóbbi években gyakran vesz részt a különböző művészeti ágak - festészet, film, zene - összekapcsolhatóságát kutató projektekben.

Műsor: Schumann: Fantáziadarabok, op. 73
Poulenc: Szonáta csellóra és zongorára
Dutilleux: Három versszak Sacher nevére
Brahms: F-dúr szonáta csellóra és zongorára, op. 99
  Stáblista
Csellóművész 
Várdai István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?