Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KULCSKERESŐK
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Stúdióterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Örkény István: Kulcskeresők tragikomédia

Hogyan lesz hős egy pilótából, aki a leszállópálya helyett a köztemető előtt landol? Hogyan válik egy lakás börtönné? Hogyan lesz az önámítás a túlélés eszköze? És hogyan éljük túl sikertelenségeinket? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget Örkény István örökérvényű műve, a Kulcskeresők.
Egy kulcs, ami eltűnik, és egy bejárati ajtó, amely hol nem záródik, hol nem nyílik. Így kerülnek Fórisék új otthonának rabságába a vadonatúj bérház lakói: a folyton férjéért aggódó, idegroncs Nelli, a leszállási bravúrokat hajkurászó férje, az otthonról menekülő lányuk, az állandó várakozásban élő szomszédnő, a fontoskodó ezermester, és a mások magánéletében betegesen kotnyeleskedő férfi, aki mindenáron meg akarja oldani az idegenek problémáit.
A zárt szituáció új valóságot teremt: vallomások születnek sorsokról és kudarcokról, mindez pedig olyan komikus keretek között, hogy fel sem tűnik: kacagás helyett néhol sírnunk kellene. Örkény sziporkázó humorát azonban nehezen lehet megállni nevetés nélkül. Egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató dráma, amely garantált kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára.
A Mű a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével kerül bemutatásra.
  Szereposztás
Fóris 
Kiss Attila 
Nelli, a felesége  
Lapis Erika 
Katinka, a lánya  
Páder Petra 
A Bolyongó 
Jászberényi Gábor 
Erika 
Polgár Lilla 
A Bodó 
Fritz Attila 
Benedek 
Horváth Virgil 
Szerelő 
Gasparik Gábor 
Gyászhuszár 
Farkas Erik 
Gyászhuszár 
Horváth István 
  Stáblista
Rendező 
Király Attila 
Jelmez 
Papp Janó 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?