Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KULCSKERESŐK
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Stúdióterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Örkény István: Kulcskeresők tragikomédia

Hogyan lesz hős egy pilótából, aki a leszállópálya helyett a köztemető előtt landol? Hogyan válik egy lakás börtönné? Hogyan lesz az önámítás a túlélés eszköze? És hogyan éljük túl sikertelenségeinket? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget Örkény István örökérvényű műve, a Kulcskeresők.
Egy kulcs, ami eltűnik, és egy bejárati ajtó, amely hol nem záródik, hol nem nyílik. Így kerülnek Fórisék új otthonának rabságába a vadonatúj bérház lakói: a folyton férjéért aggódó, idegroncs Nelli, a leszállási bravúrokat hajkurászó férje, az otthonról menekülő lányuk, az állandó várakozásban élő szomszédnő, a fontoskodó ezermester, és a mások magánéletében betegesen kotnyeleskedő férfi, aki mindenáron meg akarja oldani az idegenek problémáit.
A zárt szituáció új valóságot teremt: vallomások születnek sorsokról és kudarcokról, mindez pedig olyan komikus keretek között, hogy fel sem tűnik: kacagás helyett néhol sírnunk kellene. Örkény sziporkázó humorát azonban nehezen lehet megállni nevetés nélkül. Egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató dráma, amely garantált kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára.
A Mű a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével kerül bemutatásra.
  Szereposztás
Fóris 
Kiss Attila 
Nelli, a felesége  
Lapis Erika 
Katinka, a lánya  
Páder Petra 
A Bolyongó 
Jászberényi Gábor 
Erika 
Polgár Lilla 
A Bodó 
Fritz Attila 
Benedek 
Horváth Virgil 
Szerelő 
Gasparik Gábor 
Gyászhuszár 
Farkas Erik 
Gyászhuszár 
Horváth István 
  Stáblista
Rendező 
Király Attila 
Tér 
Király Attila 
Jelmez 
Papp Janó 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?