Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

WEÖRES SÁNDOR – BARTÓK BÉLA: RONGYSZŐNYEG A TELJESSÉG FELÉ - A13 SZÍNHÁZ
Angyalföldi József Attila Müvelődési Központ - Smaragd terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 112 értékelés alapján
  Leírás
Jancsó Sarolta és Baráz Ádám zenés irodalmi estje

Weöres Sándor nevét hamar megtanulják kicsik-nagyok, hisz gyerekversei már az óvodák ünnepségein megszólalnak. Aztán elfelejtkeznek róla, azt hiszik ennyi az ő költészete. Pedig minden életszakaszban megtalálhatjuk azokat a gondolatokat, amelyek segítenek élni, túlélni, érteni, érezni. Az előadás formája eltér a megszokott előadó estek formájától. Bolond Istók bolond-bölcs, időtlen figurájában jelenik meg Jancsó Sarolta (Bolond Istók Weöres önképe is). Ebben a kicsúfolt, de szeretett garabonciás figurában benne lakik a gyerek, a bohóc, a sámán, a tanító, a keleti-filozófus, a forma-mester költő, a halandó-esendő ember. Az előadás Bartók Béla zenéjét társítja Weöres szellemiségéhez, így két XX. századi, magyar művész óriás találkozik a műsorban. A Bartók zongora darabokat Baráz Ádám adja elő.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?