Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÁTTŰNÉSEK IMPROVIZÁCIÓS SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Áttűnések Improvizációs Színház Improvizációs est

A playback improvizációs műfaj egyik hazai művelője az Áttűnések társulata. Az este folyamán a közönségből bárki megoszthatja hangulatait, érzéseit és személyes történeteit, amelyeket a társulat a játékmester, a színészek és a zenész alkotó összhangjával keltenek életre a színpadon. A játékmester segít a megosztott történet megragadásában, amit a mesélő közreműködésével adnak át a színészeknek, akik az „itt és most” rögtönzött varázsában sokszor felfoghatatlanul pontos rezdülésekkel tesznek átélhetővé minden jelenlévő számára. Amikor a színészek rögtönzéses játéka a színpadról tükröt tart a történetét elmesélő néző elé, létrejön a playback hatás – ez a szimbolikus “visszajátszás” teremti meg a befogadó számára saját érzései, sorsa átértékelésének esélyét. A társulat tagjai: Argalász Attila, Bánki László, Görbe Szilvia, Gyenese Györgyi, Illés Zsófia, Katona Júlia Dorottya, Mittich Boglárka, Pétery Melinda, Riegel Zoltán, Simon Judit, Szakolczai Krisztina „Társulatunk tagjai nagyrészt pszichológusok, de akad köztünk tanár, asztalosmester, tanácsadó, médiaszakértő is. Hasonlók vagyunk abban, hogy színházi működésünket mindannyian egyfajta szolgálatnak tekintjük: lehetőséget nyújtunk nézőinknek arra, hogy személyes hangulataikat, történeteiket elmesélhessék, majd az általunk előadott playback-improvizáció segítségével egyedi módon újra átélhessék azokat. Különleges térben történik mindez, ahol közönség és társulat együtt hozza létre a színházi előadást.„
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?