Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
E. IONESCO: A LECKE - ANDRÁS LÓRÁNT TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
E. IONESCO: A lecke Az András Lóránt Társulat előadása. A Vendégváró Fesztivál keretében.

A tudás minden áron való megszerzése és birtoklása archetipikus értelemben vett konfliktusforrás – dilemma. Ki kit leckéztet és miért? Isten az embert, ember az Istent, ember az embert – vagy mindenki mindenkit? Mindenesetre szép család: A Mennyei Atya és mely belőle vétetett, a jó tanuló bárány – meg a negyven napos böjt, hogy ne felejtsük az Igét, és a Nagy Zabálás, hogy örömünk legyen mindenben.                   
Szóval: Végy egy pöttyös ruhás lányt, adj hozzá kellő naivitást, életszagot és tudásszomj utáni vágyat, fésüld meg, és hagyd, hogy menjen, mert biztos találkozása lesz - a lassú halállal. Nyugodj meg: csak az életével fizet. Mint mindenki. ....39., 40., 41., …… (Györfi Csaba-rendező) Játsszák:
A tanár: Ruszuly Ervin
A tanítvány: Deák Orsolya
A szobalány: Bezsán Noémi
Rendező – koreográfus: Györfi Csaba III. Vendégváró Fesztivál 2015.január 22-23-24. Határon túli magyar színházi műhelyeket bemutató sorozat Vendég: András Lóránt Társulat A Bethlen Téri Színház a határon túli kulturális szervezetekkel együttműködésben immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Vendégváró Fesztivált. A háromnapos rendezvény vendége ez alkalommal a marosvásárhelyi András Lóránt Társulat. A fesztivál első napján a társulat betekintést nyújt készülő produkciójába a bemutató előtti fázisban. A fesztivál folytatásaként repertoárjukból látható két Ionesco darab Székek és A lecke címmel. Az András Lóránt Társulat születése körülbelül 2010 őszére tehető, miután a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem létrehozta a felsőfokú koreográfiai oktatást. A mai társulati tagok képzése ekkor vette kezdetét a későbbi társulatvezető sajátos szakmai arcéle és koreográfiai módszertana szerint. A gyakorlati értelemben vett működés hivatalos jogi kerete 2014 szeptemberétől datálódik, székhelyük Marosvásárhely egyik régi, rendeltetésszerűen tulajdonképpen soha nem használt zsinagógája (Braila utca 10 szám), melyet a társulat pályázati úton kapott meg. Az előadásait elsősorban kortárs táncszínházi nyelven megfogalmazó csapat ars poétikája röviden: szakmaiság; erőteljes, eredeti színházi látásmód és folytonos megújulási készség. https://www.facebook.com/andras.lorant.tarsulat
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?