Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IDEGENBEN KESERŰBB A SÍRÁS... - MAGYARORSZÁGI SZERB SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Idegenben keserűbb a sírás… Zenés duett dráma Karády Katalin történetéről A Magyarországi Szerb Színház előadása.

„Soha nem akartam elmenni innen. Ez a hazám. Szívet cseréljen ki hazát cserél. Bármi történjék is, itt szeretnek engem és rajonganak értem. Megismernek az utcán és autogramot kérnek. És én adok nekik. Az egyik koncert közben felmászott hozzám a színpadra Makk Joli, a harmadikos elemista kisasszony. Olyan akarok lenni mint te. Küldjél egy fényképet, hogy pontosan tudjam, milyennek kell lennem. El lehet onnan menni, ahol ennyire szeretik az embert, ahol ennyire szeret Makk Joli? És most itt vagyok a határ közelében Szombathely mellett valami bódéban és várom az embercsempészt, aki átvisz minket a határon.” zeneszerzők:Fényes Szabolcs, deFries Károly, Hegedűs Tamás, Polgár Tibor, Pete Seeger, Blanter Matvej Isaakovich dalszövegírók: G.Dénes György , Kristóf Károly, Mihály István, Nadányi Zoltán, Pártos Jenő Az UMPA Ügynökség engedélyével                   Az előadás a Nemzetiségi színházi sorozat keretében valósul meg a Nemzetiségi Színházak Szövetsége együttműködésével. www.nemzetisegiszinhaz.hu
  Szereposztás
Karády Katalin 
Varga Klári 
Katonatiszt 
Rusz Márk Milán 
  Stáblista
Rendező 
Rusz Márk Milán 
Író 
Rusz Márk Milán 
Asszisztens 
Kabódi Szilvia 
Asszisztens 
Prágai Tibor 
Jelmezterv 
Kovács Yvette Alida 
Zenei vezető 
Félix Györgyi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?