Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IKF - IFJÚ KOREOGRÁFUSOK FÓRUMA - GYULAI ANNA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gyulai Júlia Anna és a Közép-Európa Táncszínház bemutatkozása BEMUTATÓ

Az IKF egy tehetséggondozó- és kutatóprogram, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbehozása. A közelmúlt tapasztalatai azt mutatják, hogy az első darabjukra pályázó alkotók a korábbinál is kevesebb támogatást kapnak, ha kapnak egyáltalán. A Közép-Európa Táncszínház új stratégia kidolgozására vállalkozott, hogy folytathassa a legfiatalabb alkotókkal való együttműködést. Az IKF nyílt pályázatán fiatal koreográfusok kapnak lehetőséget az alkotásra. A nyertesek egy hétig dolgozhatnak a KET táncosaival, a hét végén pedig nyilvános bemutatót, demonstrációt tartanak színházi körülmények között. 2015 januárjában Gyulai Júlia Anna nyerte a bemutatkozási lehetőséget. A koreográfia ihletője Magritte Szeretők című festménye. Gyulai Júlia jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola koreográfus szakos hallgatója. A Coincidance, autentikus ír sztepp és a modern tánc egyedülálló ötvözéséből kialakult együttes alapító tagja, koreográfusként és táncosként is közreműködik a produkciók létrehozásában. Előadók: Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Palcsó Nóra, Frigy Ádám, Ivanov Gábor, Kovács Péter, Mádi László Fény: Fogarasi Zoltán Konzultáns: Kun Attila www.cedt.hu
  Stáblista
Előadó 
Hargitai Mariann 
Előadó 
Horváth Adrienn 
Előadó 
Jakab Zsanett 
Előadó 
Palcsó Nóra 
Előadó 
Frigy Ádám 
Előadó 
Ivanov Gábor 
Előadó 
Kovács Péter 
Előadó 
Mádi László 
Konzultáns 
Kun Attila 
Fény 
Fogarasi Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?