Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: STEPHANIE NILLES (USA)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Stephanie Nilles, a chicagói születésű jazz, punk, barrelhouse zenész már 2008 óta serénykedik az Egyesült Államokban, Európában és Kanadában, évente átlagosan 150 koncerten ragadja magával "gyanútlan" hallgatóit, amitől még Jelly Roll Mortonnak vagy Ma Raineynek is leesne az álla.

Stephanie Nilles, a chicagói születésű jazz, punk, barrelhouse zenész már 2008 óta serénykedik az Egyesült Államokban, Európában és Kanadában, évente átlagosan 150 koncerten ragadja magával "gyanútlan" hallgatóit, amitől még Jelly Roll Mortonnak vagy Ma Raineynek is leesne az álla. Közreműködik: Stephanie Nilles - zongora, ének
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?