Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: KOVÁCS LINDA, FENYVESI MÁRTON, DÉS ANDRÁS EXPERIMENTAL
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kovács Linda, Fenyvesi Márton és Dés András neve méltán cseng ismerősen a jazz-zenét kedvelők körében. Számtalan nívós produkció szereplői, eredményeiket megannyi díj és elismerés fémjelzi.

A friss formáció egy igazán eredeti és előremutató zenei csemegével jelentkezik, ami egyfajta szabad improvizációs kamara jazz, mely túlmutat a tradíciókon, s a jelenkor történéseire rezonálva nyilvánul meg. A trió az egymás közti kölcsönhatás és egyenrangú partneri viszony kohéziójára épít, s a zenei határokat feszegetve jazz standardek és saját darabok újraértelmezésén kereszetül igazi zenei körutazásra hívja hallgatóit. Asszociációk, reflexiók, szabad improvizációk, némi elektronika, s persze mindezek középpontjában a közös zenei nyelv, a jazz dallam- és harmóniavilága képezi zenéjük magját. Az együttes egy nagy sikerű erdélyi turnét és számos hazai fesztiválszereplést tudhat maga mögött. Közreműködik: Kovács Linda - ének
Fenyvesi Márton - gitár
Dés András - ütőhangszerek
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Ütőhangszerek 
Dés András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?