Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! : CHUFFDRONE (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A j(A)zz! sorozatban nyugati szomszédunk számos jó nevű formációjával találkozhattak már az Opus látogatói. Bizonyára akadtak köztük olyanok is, akiket csak az „ínyencek” ismertek már budapesti koncertjük előtt is, de egy biztos – a fellépések után számos magyar hívet toborzott magának mindegyikük.

A mostani koncert igazi különlegesség még a „bennfenteseknek” is, hiszen egy még Ausztriában is újnak számító, a „rising star” kategóriába tartozó csapatot invitáltunk Budapestre. Aligha véletlenül. Négy hölgy és egy fiatalember: öt egyéniség, pedig szinte még ki sem léptek az akadémia falai közül. Egytől-egyik magabiztosan, egyéni hangon kezelik hangszerüket, s szerzeményeik ugyanennyire eredetiek és frissek. Öt egyéniség – egy csapat. Legyen szó a témák kidolgozásáról, egyéni vagy csoportos improvizációkról, az öt szín mindig egységet alkot. Januárban megjelenő első CD-jüket természetesen az osztrák jazz zenészek nagy demokratikus szövetsége, a Jazzwerkstatt gondozza, bemutatója pedig Bécs legnevesebb klubjában a Porgy & Bessben lesz január 30-án, két héttel az Opus-beli koncertjük előtt. „... a reveláció erejével hatott, ahogy a négyötödrészt hölgyekből álló, nagyon fiatal chuffDRONE abszolút magabiztossággal és empátiával szárnyalt, mosolygott és rögtönzött, csupa saját, friss, nyitott, a legkevésbé sem hagyományos szerzeménnyel – ha van zenekar, amelyikre oda kell figyelni, akkor ők azok.” Ezt írta róluk Robert Beard az igen magas mércével mérő angol Jazzwise magazinban a 2014 novemberi „Jazz & the City” Salzburg fesztiválon való szereplésük kapcsán, melyen az Opus megfigyelője is jelen volt, s az állítás minden szavát igazolhatja...
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?