Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BABOS GYULA: MAKROKOZMOSZ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Babos Gyula univerzuma állandóan tágul. Tartóoszlopai a karakteres szerzemények, magukkal ragadó lüktetések, harmóniák és dallamok.

Babos Gyula Makrokozmoszában merőben új konstelláció valósul meg, hiszen a Babos Projectek és a Ba-Lan-cE formációhoz képest az ünnepelt gitáros egészen friss felállással lép a Fesztivál Színház színpadára. Az év utolsó Jazzműhelyének vadonatúj, erre az alkalomra készülő mestermunkáit Babos két igen tapasztalt fúvóskolléga, Winand Gábor és Fekete-Kovács Kornél, valamint az egyik legfoglalkoztatottabb hazai nagybőgős, Orbán György és a még tanulmányait folytató, kivételes tehetségű dobos - akit, mint egykor Borlai Gergőt és Balogh Lászlót is, a gitárművész hozhatja helyzetbe -, Czirják Tamás társaságában mutatja be a nyitott szívű egybegyűlteknek. Ahogy Babos mondja, ők mindannyian magabiztos útkeresők, akikben tükröződni látja mindazt, ami saját, a magyarországi kulturális kincs minden szépségére nyitott lelkére is jellemző. Közreműködők: Babos Gyula - gitár
Winand Gábor - ének, szaxofon, fuvola
Fekete-Kovács Kornél - trombita, szárnykürt
Orbán György - nagybőgő
Czirják Tamás - dob
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?