Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
2015. HUMORFESZTIVÁL ÖLJ CSAK MEG, LELKEM! (KLÉBERSBERG KULTÚRKÚRIA)
Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Aziz Nesin: ÖLJ CSAK MEG LELKEM - komédia két részben Fordította: Balázs Judit

A minden korosztálynak mondanivalóval szolgáló darabban két egyedül élő idős asszony hétköznapjai egymás szomszédságában: álmodoznak, ábrándoznak a múltról, a jelenről és a jövőről. Különös függésben élnek egymással.  Apró-cseprő gondjaik között sorozatgyilkosság hírét hallják a rádióban. A hírek szerint a gyilkos gázszerelőnek öltözve szedi női áldozatait, miután erőszakot követ el rajtuk. A hölgyek fantáziáját felcsigázza a hír. Csöngetnek egyikük lakásán és megjelenik egy magát gázszerelőnek bemutató figura. A bizarr helyzetben kezdetét veszi a még bizarrabb komédia... Aziz Nesin (eredeti neve: Mehmet Nusret, Törökország, 1915.  – 1995 ) híres török író és humorista, több mint 100 könyv szerzője. Miután több éven keresztül tisztviselőként szolgált, később egy szatirikus folyóirat szerkesztője lett. Politikai nézetei miatt többször ült börtönben, illetve az Állami Biztonsági Szolgálat (törökül: MAH) felügyelet alá helyezte.  
  Szereposztás
Színész 
Császár Angela 
Színész 
Hűvösvölgyi Ildikó 
Színész 
Harsányi Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Juhász Róza 
Díszlet 
Libor Katalin 
Jelmez 
Libor Katalin 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!