Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ESZTERLÁNC KICSIKNEK
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Kamara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Tessék, csak tessék, lépjetek be ebbe a barátságos zeneszobába, üljetek le a puha párnákra, vackolódjatok el kényelmesen, egy pillanatra hunyjátok le a szemeteket, és máris kezdődik a varázslat…

Sűrű mese-erdő közepén, ezernyi titok közepette hangszerek és bábok keltik életre a szereplőket, kalandos útjuk gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei között kanyarog. Az Eszterlánc Mesezenekarhoz bárki csatlakozhat útközben csörgőkkel, kasztanyettákkal és cintányérokkal. Aki pedig csak a mesés koncert után szedi össze a bátorságát, az sem marad le semmiről: a hangszersimogatón minden hangszerrel közelebbi barátságot köthet. Közreműködnek: Kárász Eszter (ének, ukulele, furulya, tilinkó), Becze Gábor (nagybőgő), Clemente Gábor (ütőhangszerek), Molnár György (gitár, ének), Veér Csongor (hegedű) A műsort követően kreatív kézműves foglalkozás várja a kicsiket, ahol szüleikkel együtt alkothatnak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?