Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÉDÁVAL A BÁLBAN (FÉSZEKFOGLALÁS-FIATAL MŰVÉSZEK FESZTIVÁLJA)
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 6216 értékelés alapján
  Leírás
Fészekfoglalás-fiatal művészek fesztiválja

13.00–20.00: Kortárs művészeti workshop
21.00: Lédával a bálban – jelmezbál a nyugatos nemzedék szellemiségében Célunk, hogy a fiatal pályakezdő művészek alkotásait befogadjuk és elérhetővé tegyük az érdeklődőknek. A legkülönbözőbb művészeti ágak képviselői vesznek részt a fesztiválunkon, hogy az ide látogató közönségnek lehetősége nyíljon egymástól teljesen eltérő kortárs alkotásokkal találkoznia ezen a napon.

Meghívott ifjú művészek: Tókos Attila Junior Prima Primissima díjas táncművész, Sánta Gergő örökös aranysarkantyús táncos, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes szólistája, bOdyssey projekt – Testodüsszeia, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotó szakos és a Képzőművészeti Egyetem festő szakos hallgatóinak kiálllítása, a Cha-Cha Budapest – improvizatív dzsesszformáció, a Berka Együttes gyermek­táncház, artista-társulatok, további fiatal előadók, a Zeneakadémia hallgatói, pályakezdő filmesek stb.

A rendezvényt egy óriási beöltözős farsangi buli zárja, amely az anno szintén a Fészekben tevékenykedő nyugatos generációkra emlékezve a Lédával a bálban nevet kapta. A farsangi jelmezbál témája szerint egykori nyugatos művészeknek álcázva lehet beöltözni.

Gyere és csatlakozz! Hiszen pont az a lényeg, hogy minél többen találkozzunk, megnézzük egymást, s mindezt egy olyan inspiráló környezetben, ahol írók, költők, festők, képzőművészek, színészek, énekesek, zenészek, táncosok, filmesek generációi érezték magukat otthon. Foglaljuk el egy napra, hogy ezentúl hónapról hónapra hasonlóan elfoglalhassuk a Fészek Művészklubot! Töltsük meg szabadon tehetséggel, tenni akarással, alkotásokkal, alkotói munkálatokkal Budapest legrégebbi és legfontosabb kulturális bázisát! (Az ifjú szervezők, akik idősebbeket is szívesen látnak)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?