Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

600 KM- 100 GUINNESS- ÍRORSZÁG: PAPP JÁNOS MŰSORA
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 6240 értékelés alapján
  Leírás
600 km – 100 GUINNESS – ÍRORSZÁG A VÁNDOR SZÍNÉSZ MESÉL Folytatódik PAPP JÁNOS színművész nagy sikerű sorozata!

Humor, líra, filozófia és az egész világ Papp János előadásában, aki évek óta sikeresen mutatja be a „nagy vándorlásait” megörökítő útinaplók alapján saját előadásait. Az Útinapló-estek leginkább egy színházi monológhoz hasonlítanak. A nagy sikerű El Camino, Lappföld, Japán, Skócia, Himalája, Sierra Nevada és Peru után a 2013-as nagy túraélményeket megörökítő új útinapló, Írország is színpadra került. Az előadások közben látható valamennyi fotó a művészt dicséri! (Ezek illusztrálják az útinaplók első hét kötetét is, melyek a szivárvány hét színében, egy kötetben is kaphatók már.) Az ÍRORSZÁGI ÚTINAPLÓ-EST egy szeretni való ország zölden zöld tájairól, az ott élő, szeretni való emberekről szól: Papp János fáradhatatlanul gyalogol, élvezetesen mesél róluk humorral, lírával, versekkel, képekkel, ír zenével és múlhatatlan szeretettel. Az előadásra érkező vendégeink megkóstolhatják, milyen is az eredeti, frissen csapolt ír Guinness sör!
  Szereposztás
Színész 
Papp János 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?