Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TALE / MESE
Nemzeti Táncszínház - MOM Kulturális Központ - Kupola

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Eötvös Péter zenei gondolkodására különösen erősen hatott a színház és a film. Legtöbb kompozíciójának hátterében valóságos dialógusok, szituációk vagy drámai konfliktusok pulzálnak.

„Jöttem a mindenségbe, törpe lélek; honnan? Ki tudja! Tengve, lengve élek; miért? Ne kérdezd! És mint a szél a pusztán, csak imbolygok, nem tudva: hova térek.” Omar Khajjám, szúfi költő soraiban a mindenség hangjai csengenek, akárcsak a varázsmesékben, amelyek az emberi lét legősibb kérdéseinek titkát kutatják. Kik vagyunk, honnan jöttünk és hova tartunk? Milyen életfeladattal születtünk a földre, és ezt hogyan kell teljesítenünk? Lesz-e hozzá elég életbátorságunk? Vihetünk-e magunkkal az útra hamubasült pogácsát? Rengeteg nehéz kérdés, amelyekre csak ritka kegyelmi pillanatokban sejthetjük meg a választ, például akkor, amikor a mesék, a dallamok és a mozdulatok harmóniájából varázsigék válnak. Az előadás után dr. Tóth Árpád előadása Eötvös Péter zenei világáról.
Zeneszerző: Eötvös Péter Látvány, jelmez: Kulcsár Noémi Fény: Payer Ferenc Koreográfus: Kulcsár Noémi
  Stáblista
Koreográfia 
Kulcsár Noémi 
Jelmez 
Kulcsár Noémi 
 
Eötvös Péter 
Fény 
Payer Ferenc 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?