Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HALOTTI THOR- NYLON GROUP- II.TITÁNIUM SZÍNHÁZI SZEMLE JURÁNYI- DÍJASA
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 408 értékelés alapján
  Leírás
A Nylon Group legújabb, Halotti Thor (Burial Feast) című előadása különböző halotti, túlvilági kultuszokra és személyes élményekre épül.

A beavatási rítusokon, performance-okon és internetes challenge-eken alapuló kihívások mind állomásai a múlt feldolgozásának és lezárásának. A tudatbeli utazás a Nylon Group-ot fémjelző nylon elemek segítségével valósul meg; a test él és élni akar. A szervek külön és együtt is műkődnek, mozgásba lendítve az előadáson megszülető új testet. A nylon group-os előadásokban szinte elmaradhatatlan élőzenei kíséretet pedig az NVC-ből ismert Subotage biztosítja.
A 2015-ben 10. évét ünneplő NVC a hazai partikultúra egyik legjelentősebb promoter/alkotó csapata, akik számtalan kiemelkedő hazai és nemzetközi zenei produkciót mutattak be a magyar közönségnek. Subotage előadásbeli live act-je improvizatívan közelíti meg a Nylon Group által feldogozott témát.

Az előadás performance jellegét tovább erősíti a halotti tor, mint esemény kereteinek megtartása. A halottak a ravatalon, a lakoma, és a tor bevett rítusai mind ezt a hangulatot erősítik. Ráadásul szeretnénk, hogy az előadások között organikus kapcsolat jöjjön létre. A nézők elültethetnek egy-egy magot, melyekből az évad végére installáció készül. Az így születő palántaerdő a projekt lezárásaként elültetésre kerül egy erdei buli keretében. A  Halotti Thor a II. TITÁNium Színházi Szemle Jurányi – díjas előadása. Előadók: Eke Angéla, Márkus Sándor Látvány- és fénytervező, vizuális kommunikáció: Mocsár Zsófia
Díszlettervező: Majoros Gyula
Látványtervező asszisztens: Majoros Eszter
Zene: Papp László (Subotage)
Video: Soms Attila
Étel- és növény installáció: Matiz Kinga
Kellék, háttér: Major Mátyás
Kommunikáció: Tóth Ákos Károly
Asszisztens: Kovács Henrietta, Skrabán Judit
Dramaturg: Nagy Orsolya
Koncepció: Eke Angéla, Márkus Sándor Produkciós partner, támogató: Füge, Jurányi
  Stáblista
Előadó, koncepció 
Eke Angéla 
Előadó, koncepció 
Márkus Sándor 
Dramaturg 
Nagy Orsolya 
Díszlet 
Majoros Gyula 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?