Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGNA CUM LAUDE - MEETGREET
Papp László Budapest Sportaréna

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
Fennállásának legnagyobb koncertjére készül a MAGNA CUM LAUDE Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock zenekara idén ünnepli 15 éves születésnapját

A jubileumi év egy vadonatúj stúdióalbummal is gazdagodott, ami az ősszel jelent meg Köszönet címmel… Az anyag egy kiforrott, érzelem-gazdag, de lendületesebb kiadvány mint a korábbi nagylemez. Hűen tükrözi a zenekar erejét, ötletgazdagságát… Igazán méltó az ünnepi évhez, amelynek a Papp László Budapest Sportarénában lesz zárása december 29-én.
 
„Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden …” – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal. 15 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből hogy mára a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.
 
A Magna Cum Laude év végi koncertjei köztudottan nagy szabásúak. December 29-én minden eddigi show túl tesz majd a teljes pályafutáson átívelő nagykoncert, régi és új slágerekkel és rengeteg meglepetéssel. A legnagyobb évzáró buli!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?