Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WESTMINSTER KATEDRÁLIS KÓRUSA / BTF
Mátyás templom, Budapesti Tavaszi Fesztivál - Mátyás-templom

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Westminster Katedrális Kórusa London katolikus egyházzenéje.

A Westminster Katedrális Kórusát a világ legjobbjai között tartják számon. 1903-as alapítása óta elvitathatatlanul az angol egyházzene élvonalába tartozik, nem utolsó sorban első karigazgatójának, Richard Terrynek köszönhetően, aki óriási munkával keltette életre az európai és az angolszász reneszánsz kórusműveit. A fesztivál keretében London katolikus egyházzenéje szólal meg a kórus tolmácsolásában. Az együttes híres új művek megrendelőjeként és kortárs művek előadójaként is. Az énekkar nevéhez fűződik többek között Benjamin Britten Missa brevisének, illetve Vaughan Williams g-moll miséjének premierje. Az utóbbi évtizedekben új mise megírására kérték fel James MacMillant, Peter Maxwell Daviest, Judith Bingham-t, John Tavenert, Matthew Martint és Stephen Hough-t; e műveket a liturgia részeként is bemutatták. A Hyperionnál megjelent felvételsorozat is tovább öregbítette a kórus jó hírét. 1998-ban az együttes elnyerte a Gramophone "Az év legjobb kórusfelvételéért" járó díját és "Az év legjobb felvételének" járó díjat.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1014, Szentháromság tér 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?