Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MINDENBŐL EGY VAN
Játékszín - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 2673 értékelés alapján
  Leírás
Újra itt a Fifó család! A közkedvelt improvizációs komédia most visszatér a színpadra és a tv képernyőjére.

Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter,  Földes Eszter és random megjelenő vendégeik ezúttal sem bánnak kesztyűs kézzel a közönséggel. Bravúros alakításukkal, virtuóz rögtönzéseikkel kíméletlenül megtornásztatják a nézők rekeszizmait. Fifti (Rudolf Péter) és Anikó (Nagy-Kálózy Eszter) házassága sosem volt éppen harmonikus, de mikor egy üzlethelyiségen osztozkodva próbálják megvalósítani korántsem összeegyeztethető álmaikat, újra és újra szembe kerülnek egymással. Bár a történet új irányt vesz, Fifóék ismét bebizonyítják, hogy sok jó ember kis helyen is elfér... csak hát nem éppen zökkenőmentesen.
 
Mindkét felvonásban a szereplők először egy előre megírt néhány perces jelenetet játszanak el, a majd ugyanezt a jelenetet formálják újjá és építik tovább úgy, hogy közben teljesíteniük kell a fülhallgatójukba kapott instrukciókat. A történetalakításnak ez a friss és játékos módja különleges helyzetbe hozza a közönséget, hiszen nevetéseivel, tapsaival ő maga is az események alakítója és egy tv-s produkció létrejöttének a részese lesz.
 
  Szereposztás
Anikó 
Nagy-Kálózy Eszter 
Fifti 
Rudolf Péter 
Pálma  
Oroszlán Szonja 
Niki 
Földes Eszter 
Zoli  
Scherer Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, a Játékszínben semmiképp sem maradsz le az előadásról: elég, ha a jegyed bemutatod okostelefonon vagy átküldöd nekik e-mailben.
  Cím
  Hogy tetszett?