Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LISZT FERENC KAMARAZENEKAR, BÉRLET BMC
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A sorozat négy koncertet foglal magában a következő időpontokban: 2015.szeptember 23., november 6. 2016. január 26., március 22.

A Liszt Ferenc Kamarazenekar a 2015/6 évadban négy koncertből álló sorozatot szervez a kamarazenekarok számára ideális akusztikájú Budapest Music Centerben.Az első koncerten Bartók Bélára emlékezik a zenekar, aki 70 éve hunyt el 1945. szeptember 26-án. Divertimento vonószenekarra c. művét a világ számos országában nagy sikerrel előadta már az együttes, a Budapest Music Center közönsége első alkalommal hallhatja Rolla János zenekarától. A népszerű Duókat és a Román népi táncokat is eljátssza a Liszt Ferenc Kamarazenekar, mely darabok az utóbbi években elsősorban a külföldi turnéikon voltak hallhatóak. A sorozat további három koncertjén az együttes a Toccata Classics kiadónál megjelent Farkas Ferenc-lemezeinek anyagából válogat: olyan neves magyar szólistákkal mutat be koncertenként egy-egy szólódarabot mint Adorján András (fuvola), Lencsés Lajos (oboa) és Rácz Ödön (nagybőgő). Az estek második felében egy-egy ismert kamaradarabot hallhat a közönség Verditől, Beethoven-től és Debussy-től.           Műsor: 2015. szeptember 23., 19:30 – hommage à Bartók Bartók Béla: Duók Dohnányi Ernő: Szerenád, Op.10 ***** Bartók Béla: Divertimento vonószenekarra Bartók Béla: Román népi táncok 2015. november 6., 19:30 Szólista: Adorján András, fuvola Carl Nielsen: Kis szvit vonószenekarra Farkas Ferenc: Piccola musica di concerto Farkas Ferenc: Serenata concertante fuvolára és vonószenekarra ***** Giuseppe Verdi: e-moll vonósnégyes 2016. január 26., 19:30 Szólista: Lencsés Lajos, oboa Gustav Holst: Saint Paul szvit Farkas Ferenc: Concertino IV, oboára és vonószenekarra Kodály Zoltán: Epigrammák ***** Ludwig van Beethoven: c-moll vonósnégyes No.4., Op. 18 2016. március 22., 19:30 Szólista: Rácz Ödön, nagybőgő Dag Wirén: Szerenád vonószenekarra Giovanni Bottesini: b-moll nagybőgőverseny ***** Claude Debussy: g-moll vonósnégyes, Op.10 Művészeti vezető: Rolla János A szólista-és műsorváltozás jogát fenntartjuk! További információ: www.lfkz.hu
  Stáblista
Művészeti vezető 
Rolla János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?