Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZÜRKE TEJ
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Történelmi következményjáték egy felvonásban (Holger Schober: Schwarze Milch című műve nyomán)

Van egy 17 éves német fiú, aki egy neonáci banda tagjává válik. Sorozatban elkövetett bűncselekményekbe keveredik, mígnem egy auschwitzi osztálykirándulás alkalmával szembesül a Harmadik Birodalom súlyos atrocitásaival. A fájdalmas tapasztalat hatására megtagadja német identitását. Ezután találkozik Tomasszal, a lengyel rendőrrel, akinek (a történelemhez való) hozzáállását nagyon személyes tapasztalata bélyegzi. A darab a sztereotípiákat kijátszva közelít a szereplők emberi lénye felé, miközben a szereplők érzelmein, félelmein, kételyein és bizonytalanságain keresztül felfedi a múlt borzalmait.

Fordító, dramaturg: Adorján Beáta
Játsszák: Herman Flóra, Varga Ádám, Krausz Gábor
Közreműködik: Keserű Imre
Rendező: Tóth János Gergely
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?