Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZAMÁRFÜL PROJEKT:BRUB, EGY ZOKNI AMINEK PÁRJA NINCS PÁRJA
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 490 értékelés alapján
  Leírás
Brub vagyok. Félpár zokni. Mondhatnám, hogy páratlan. Barátaimmal- Trappal, Kexszel és Uppival -Ábel szobájában lakunk. Ha neked is van félpár zoknid, akkor bizonyára tudod, hogynekünk, ellentétben páros társainkkal, nagyon kalandos életünk van.

A minap például találkoztam egy náthás porszívóval, megtudtam, hogy hogyan érdemes játszani a bújócskát, hogy mikor és honnan támad a kupiszörny, hogy Luke Skywalker az első űrhajós, aki
fénysebességgel képes tolatni, és legfőképpen azt, hogy milyen jó, ha a zokninak igaz barátai vannak.
  Szamárfül Projekt Játékidő: 50 perc
Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk! Előadják: Berki Szofi, Bernáth Dénes, Lőrincz Sándor   A csapatunkról
A Szamárfül Projekt egy Manó nevű kisfiúnak köszönheti létrejöttét, ugyanis öt évvel ezelőtt pont az ő születésnapjára készítettük el első darabunkat, A brémai muzsikusokat. Manó volt előadásunk első Betyárfőnöke, akit már közel 200 újabb követett. Azóta persze a repertoárunk bővült négy előadással, egy koncerttel, öko-foglalkozásokkal, drámafoglalkozásokkal, és ezalatt bejártuk szinte az egész országot. Sőt, ha Brémába még nem is, de Szlovákiába és Prágába már eljutottunk mese-előadásainkkal.
Ars poeticánk szerint az egész családnak szóló darabokat készítünk, mert hiszünk abban, hogy a gyermek a szülőtől tanulja a legtöbbet, így a színház szeretetét is.
Tagjaink: Berki Szofi, Bognár Anna, Tóth Zsófi, Bernáth Dénes és Lőrincz Sándor. Szamárfülinapi Zsúr – Szamárfül Projekt a Jurányiban
Szeretettel meghívunk 5. Szamárfülinapi Zsúrunkra! Lesz színházi előadás, kézműves foglalkozások, Szamárfülinapi  torta, speckó gyerek menü és meglepetések.
A program a következő:
11:00    Bazsó és Borka
Egy rosszcsont ikerpár viszontagságai a Pincerémmel, a dunaparti aranyásással, a Budai Királysággal és leginkább önmagukkal. Élő zenés interaktív bábelőadás 3-10 éveseknek!
Darabunk a Rózsavölgyi Szalon támogatásával készült. 60 perc
12:00        Ebéd, a végén Szamárfülinapi tortával
13:30        Öko-foglalkozások– kézműves foglalkozások kicsiknek és nagyoknak ökosan.
16:00    Brub – egy zokni, aminek párja nincs Négy páratlan zokni barátságának története és kalandjai Ábel gyerekszobájában, amiből megtudhatod, hogy honnan támad a Kupiszörny, hogyan érdemes játszani a bújócskát, hogy Luke Skywalker az egyetlen űrhajós, aki fénysebességgel képes tolatni, és hogy az igazi barátokra minden körülmények közt számíthatsz. Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk. 50 perc Gyere, és ünnepelj velünk!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?