Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BAZSÓ ÉS BORKA: SZAMÁRFÜL PROJEKT
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 452 értékelés alapján
  Leírás
Bazsó és Borka ikertestvérek. Nincs is annál jobb, mikor egy gyereknek mindig van kivel együtt játszani! Gondolják a felnőttek. Bazsó és Borka azonban ezt egészen másképp gondolja.

Szerintük ikernek lenni azt jelenti, hogy mindig van ott valaki, aki megeszi a maradék sütit, aki mást akar nézni a tévében, aki miatt csak fele annyi ajándék jut nekik.”
Az ikerpár történetéből megtudhatjuk, hogy mennyire veszélyes a pincerém, hogy hogyan lehetsz aranyásó Budapesten, vagy akár király, és hogy milyen lenne egy Borka nélküli világ. Mindezt sok zenével fűszerezzük!
Bátky András azonos című könyvéből írta a társulat.
Darabunk a Rózsavölgyi Szalon támogatásával készült.
  Játékidő: 60 perc
Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk! Borka, Anya: Bognár Anna
Bazsó, Apa: Bernáth Dénes
Mesélő, zenélő, Kati néni, Ügyfélszolgálatos, Őrmester, Professzor, Bűvész: Lőrincz Sándor Zene: Lőrincz Sándor
Zeneszöveg: Bernáth Dénes, Lőrincz Sándor, Bognár Anna
Díszlet: Bernáth Dénes
Báb: Tóth Zsuzsa
Rendezte: Bernáth Dénes, Bognár Anna, Lőrincz Sándor A csapatunkról
A Szamárfül Projekt egy Manó nevű kisfiúnak köszönheti létrejöttét, ugyanis öt évvel ezelőtt pont az ő születésnapjára készítettük el első darabunkat, A brémai muzsikusokat. Manó volt előadásunk első Betyárfőnöke, akit már közel 200 újabb követett. Azóta persze a repertoárunk bővült négy előadással, egy koncerttel, öko-foglalkozásokkal, drámafoglalkozásokkal, és ezalatt bejártuk szinte az egész országot. Sőt, ha Brémába még nem is, de Szlovákiába és Prágába már eljutottunk mese-előadásainkkal.
Ars poeticánk szerint az egész családnak szóló darabokat készítünk, mert hiszünk abban, hogy a gyermek a szülőtől tanulja a legtöbbet, így a színház szeretetét is.
Tagjaink: Berki Szofi, Bognár Anna, Tóth Zsófi, Bernáth Dénes és Lőrincz Sándor. Szamárfülinapi Zsúr – Szamárfül Projekt a Jurányiban
Szeretettel meghívunk 5. Szamárfülinapi Zsúrunkra! Lesz színházi előadás, kézműves foglalkozások, Szamárfülinapi  torta, speckó gyerek menü és meglepetések.
A program a következő:
11:00    Bazsó és Borka
Egy rosszcsont ikerpár viszontagságai a Pincerémmel, a dunaparti aranyásással, a Budai Királysággal és leginkább önmagukkal. Élő zenés interaktív bábelőadás 3-10 éveseknek!
Darabunk a Rózsavölgyi Szalon támogatásával készült. 60 perc
12:00        Ebéd, a végén Szamárfülinapi tortával
13:30        Öko-foglalkozások– kézműves foglalkozások kicsiknek és nagyoknak ökosan.
16:00    Brub – egy zokni, aminek párja nincs Négy páratlan zokni barátságának története és kalandjai Ábel gyerekszobájában, amiből megtudhatod, hogy honnan támad a Kupiszörny, hogyan érdemes játszani a bújócskát, hogy Luke Skywalker az egyetlen űrhajós, aki fénysebességgel képes tolatni, és hogy az igazi barátokra minden körülmények közt számíthatsz. Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk. 50 perc Gyere, és ünnepelj velünk!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?