Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FEKETE GYULA: A VÖRÖS SZOBA ÁLMA / BTF
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"A Vörös szoba álma" a maga nemében egyedülálló kompozíció. A darab egy Kínában rendkívül népszerű televíziós sorozat zenéjének témáira épül.

Smetana: Az eladott menyasszony - nyitány
Fekete Gyula: A Vörös szoba álma - zongoraverseny
Mozart: Esz-dúr sinfonia concertante, K. 297b
Bizet: Az arles-i lány - részletek az I-II. zenekari szvitből A Győri Filharmonikus Zenekar hangversenyén népszerű zenekari darabok mellett, magyarországi bemutatóként egy új zongoraverseny is elhangzik. Utóbbit a kiváló, Malajziában született, "Pro Cultura Hungarica" díjjal kitüntetett kínai zongoraművésznő, Claudia Yang felkérésére Fekete Gyula komponálta.

"A Vörös szoba álma" a maga nemében egyedülálló kompozíció. A darab egy Kínában rendkívül népszerű televíziós sorozat zenéjének témáira épül. A film sikeréhez egykoron nagyban hozzájárult Wang Liping, kínai komponista atmoszférateremtő muzsikája, melynek legszebb dallamait Fekete Gyula négytételes zongoraversenye új megvilágításba és gyökeresen más zenei szituációba helyezi. Miként a darab pekingi világpremierjét, úgy a budapesti előadást is Ács János vezényli. Közreműködik: Claudia Yang - zongora Karvaly Szilárd - oboa Füke Géza - klarinét Szalai Edina - fagott Borbély Balázs - kürt Győri Filharmonikus Zenekar Vezényel:
Ács János
  Stáblista
Vezényel 
Ács János 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?