Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÖRÉKENY / BTF
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Törékeny A sepsiszentgyörgyi M Stúdió vendégjátéka.

Tíz éve, 2005-ben, fiatal kolozsvári táncosok hozták létre az M Stúdiót. A Háromszék Táncegyüttes mozgásszínházi műhelyeként alapított formáció olyan kísérleti munkára szövetkezett, amely a színészi eszköztár lehetséges határait feszegeti, a mozgás- és a táncszínház területén kíván új, formateremtő előadásokat készíteni. Az M Stúdió megalakulása óta a mozgásszínházi és a kísérleti produkcióin túl prózai előadásokat is színpadra állított. A Törékeny című, műfaji határokat feszegető előadásukat Goda Gábor vitte színre. "Érzelmi és fizikai törékenység, amit, ha elfogadunk, az erősségünkké válhat" - állítja a rendező. Az elhangzó szövegek a színészek írásai, feljegyzései. A végeredmény - a próza és a tánc, az installációk, a zene, az irodalom és a képzőművészet együttese - a próbák során született meg.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?