Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE GOVERNEMENT INSPECTOR-ANGOL NYELVŰ ELŐADÁS
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
Ismét hazánkba látogat 2015 február 15-én az angliai RICHARD CHALLONER THEATRE COMPANY . Előadásaik az IBS Színpadon ( Budapest 1021 Tárogató út 2-4) évről évre teltházak előtt kerülnek bemutatásra és reményeink szerint az elkövetkező előadásuk is hű lesz ezen a szép hagyományhoz.

Gogol Magyarországon is bemutatott és sokak által ismert darabjával érkeznek hozzánk a 2015-ös évben a Revizorral. A darab több színházban  repertoáron van jelenleg is, de angol nyelven nem láthatták a kedves nézők még. RICHARD CHALLONER THEATRE COMPANY
IN
‘THE GOVERNMENT INSPECTOR’ BY NICOLAI GOGOL

Gogol’s classic 1842 comedy is transported to modern day Russia in this fast paced new version in English.
In a small rural town in Russia, a corrupt Mayor and his council are expecting a visit from a Government Inspector from St Petersburg. A young and penniless civil servant, who is living beyond his means, is spotted in a local hotel. He is unable to leave because he can't pay his bill and the Mayor of the town and his Council wrongly assumes that he must be the inspector. What follows is a hilarious story of mistaken identity, bribery, and a marriage proposal!
Examining the theme of political corruption and dishonesty, The Government Inspector is as relevant now as it was when it was first written.
RICHARD CHALLONER THEATRE COMPANY returns to the IBS after their production of ‘Romeo and Juliet’ in February 2014 in this new production of Gogol’s comedy directed by Leigh Norton.
The company is based in a High School in South West London and have appeared at the IBS every year since 2008 in Shakespeare’s “Julius Caesar’, ‘Hamlet’, ‘Macbeth’ and ‘The Comedy of Errors’ as well as Steinbeck’s ‘Of Mice and Men’ and Dickens’ ‘A Christmas Carol.’
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!