Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LETT ZENEI NAPOK: DENISS PASHKEVICH QUARTET (LV)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Deniss Pashkevich Quartet "Resonance" formációt a lettországi modern jazz, hard bop és nu jazz jazz szcéna négy kiválósága alkotja, programjukon a zenekarvezető eredeti szerzeményeivel, valamint jazz sztenderdek újrafogalmazásaival.

Deniss Pashkevich lett fuvolaművész és szaxofonos a John Coltrane-i örökség jegyében kezdte pályafutását, éppen húsz évvel ezelőtt. Pashkevich, aki egyébként három nagy cégnek – a francia P. Mauriat szaxofongyártónak, a kitűnő nádjairól ismert Marca Reeds-nek és a fúvókákat gyártó amerikai Theo Wanne-nak – márkaképviselője, eddig több mint húsz album felvételén működött közre. Ezek közül az egyik legutolsó a Frank / Pashkevich Quartet Outlook című, Lettországban rögzített, Dániában megjelent és a Gateway Music által forgalmazott debütáló albuma. A Deniss Pashkevich Quartet zenészei különböző formációk tagjaiként már korábban is számtalan alkalommal zenéltek egymással. A dobos Kaspars Kurdeko a Deniss Pashkevich Trio és a Deniss Pashkevich Funk Therapy, a bőgős Stanislavs Judins a Riga Groove Acoustic, míg a billentyűs Madars Kalinsh a Riga Groove Electro, Riga Groove Acoustic, a Balticness és a Colors of Brain tagjaként játszott együtt a zenekarvezetővel. A dinamikus, erőteljes straight ahead jazzt játszó szaxofonos-fuvolás zenekarvezető és csapata Hong-Kongtól Szentpétervárig, Helsinkitől Brüsszelig otthon van úgy a nagy fesztiválokon, mint a hangversenytermekben, vagy éppen klubokban. Közreműködik: Deniss Pashkevich - szaxofon
Madars Kalninsh - billentyűs hangszerek
Stanislavs Judins - nagybőgő
Kaspars Kurdeko - dob www.denisspashkevich.com 
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?