Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LETT ZENEI NAPOK: VESTARDS ŠIMKUS
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Vestards Šimkus kiemelkedő zongorista, s egyúttal rendszeresen publikáló komponista, aki képes mindazt beletenni a zenébe, amit szerzője csak kívánhatott.” (American Record Guide)

„Vestards Šimkus jelenség, személyisége, önbizalma, ragyogó technikája lenyűgöző. Vannak, akik a klasszikus zene korszakának végéről beszélnek, de ha az ember meghallgatja Shimkus valamelyik koncertjét, biztos lehet abban, hogy a klasszikus zene köszöni, jól van.” (Paavo Järvi, karmester) A Lett Zenei Napok második nagytermi koncertjén Pēteris Vasks egyik nagy opusa, a 1980 és 2009 között különböző időpontokban komponált négy tételből álló, szóló zongorára írt The Seasons (Évszakok) hangzik el a kiemelkedő lett zongorista, Vestards Šimkus tolmácsolásában. A művet Vasks kifejezetten a kitűnő pianistának szánta, aki 25 éves volt, amikor azt albumra rögzítette. A művész a koncert második felében Liszt két művével tiszteleg a magyar zene nagyja előtt. Műsor: Pēteris Vasks: The Seasons
- White Scenery (1980)
- Spring Music (1996)
- Green Scenery (2009)
- Autumn Music (1981)
Liszt Ferenc: Apparitions
Liszt Ferenc: Haláltánc (Liszt Ferenc eredeti változata szóló zongorára) Közreműködik: Vestards Šimkus - zongora www.vs.no-te.com 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?