Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BORBÉLY MŰHELY
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Borbély Műhely Hungarian rhapsody című albumát közel egy éve jelentette meg a BMC Records.

A repertoár részben egy képzeletbeli ‘Hungarian Songbook’ darabjaiból válogat (Szomorú vasárnap, Látod, ez a szerelem, Ringasd el magad, Várj, míg felkel majd a nap, stb.), s emellett néhány kiemelkedő magyar jazzmuzsikus (Binder Károly, Fekete-Kovács Kornél, Oláh Kálmán, s a címadó darab révén Zoller Attila) számai is szerepelnek a programban. Ezzel a műsorukkal a felsorolt zeneszerző-muzsikusok mellett a magyar ‘könnyű’ zene általános értékei előtt is tisztelegnek, s szeretnék, ha lemezük és a hozzá kapcsolódó koncertek is bizonyítanák: ezen műfajok és ezek a darabok – Szabolcsi Bence szavaival élve – „zenei köznyelvünk” részévé váltak. Borbély Mihály feldolgozásait a magyar és balkáni zenék, Liszt, Bartók és napjaink modern jazz muzsikájának éltető ereje és líraisága teszi különlegessé, koncertjeik pedig a zenekar összeszokottsága és rögtönzéseik spontaneitása révén válnak teljessé. Közreműködik: Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya
Tálas Áron - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
Baló István - dob "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Zenész 
Borbély Mihály 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?