Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KLIP-KONCERT A MUSICIENS LIBRES KAMARAEGYÜTTESSEL
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Legyen ön is a Zeneakadémia első image filmjének szereplője! A 2013. október 22-ei megnyitóhoz készült kisfilmekkel már érzékeltettük, hogyan képzeljük a megújult Zeneakadémia filmes világát.

A Kelemen-Kokas házaspár, Bogányi Gergely és Devich Gergely után most a Liszt Ferenc téri zenepalota közönsége is részese lehet a Zeneakadémia Kommunikációs igazgatója, Szabó Stein Imre és Gács Róbert által jegyzett formabantó kreatív koncepció alapján készülő új image klipnek, melyet a korábbi kisfilmeket is rendező Géczy Dávid irányításával professzionális, a trükk-effektek terén is otthonosan mozgó csapat valósít meg. A klip zenéjének megírására Kutrik Bence, a Zeneakadémia zeneszerző versenyének többszörös díjazottja kapott felkérést. Bence eredetileg informatikusként végzett, majd San Franciscóban és Torontóban folytatott zeneszerzés tanulmányokat, a mesterszakot pedig a Zeneakadémián végezte el. Kortárs komolyzenei művei mellett számos filmhez és számítógépes játékhoz komponált zenét, többek között olyan jelentős kiadók felkérésére, mint a Disney Interactive. A Musiciens Libres kamaraegyüttes tagjai, miként nevük is jelzi, a zenei szabadság letéteményesei. Hisznek abban, hogy nincsenek falak a különböző stílusok között, hogy a klasszikus, a kortárs, a jazz, vagy a népzene egyaránt maradandó értéket képvisel. Az est műsorán a klip zenéje előtt megszólal Kutrik Bence díjnyertes Vertigo című kompozíciója, valamint a filmben is főszerepet játszó kamaraegyüttes előadásában J. S. Bach, Beethoven, Bartók és de Falla egy-egy klasszikusa is. A forgatás során nagyban számítunk a közönség aktív közreműködésére, sőt, az igazán elhivatottakat további statisztálásra marasztaljuk a klip-koncert este 22.30 óra körüli befejezését követően is, egyes jelenetek forgatása ugyanis éjszakába nyúlóan folytatódik.

Műsor: Kutrik Bence: Vertigo
Vizeli Máté (hegedű); Erika Teraoka (cselló); Bán Máté (fuvola); Pálfi Csaba (klarinét); Váradi László (zongora); Lajhó Gyula (ütőhangszerek)
Vezényel: Horváth Balázs
J. S. Bach: C-dúr szonáta BWV 1033
Bán Máté (fuvola); Pregun Tamás (zongora)
Beethoven: Esz-dúr szonáta, op. 27/1 („Quasi una fantasia”)
de Falla: Danza No.1 a „La Vida Breve' című operából
Duo Musiciens Libres: Razvaljajeva Anasztázia (hárfa); Környei Miklós (gitár)
Bartók: Román népi táncok, Sz. 56, BB 68
Razvaljajeva Anasztázia (hárfa); Környei Miklós (gitár); Szabó Dániel (cimbalom); Bán Máté (fuvola)
- szünet -
Kutrik Bence: Lisztérium (ősbemutató)
Musiciens Libres: Razvaljajeva Anasztázia (hárfa); Környei Miklós (gitár); Szabó Dániel (cimbalom); Bán Máté (fuvola);
Rozsnyói Judit (hegedű); Vizeli Máté (brácsa); Karasszon Eszter (cselló); Váradi László (zongora) Yoshida Makiko (szoprán); Czeilinger Norbert (harsona); Kiss Helga, Lajhó Gyula, Janca Dániel (ütőhangszerek)
Zenei konzulens: Horváth Balázs
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?