Töltjük rögvest!
 
Kedves vásárlónk! A központi jegyrendszer hibája miatt átmenetileg nem működik a jegyvásárlás. Nézz vissza később, addigra remélhetőleg helyreáll! Köszönjük a türelmed, nagyon várunk ma színházba!
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANTRÉ-ESTEK: ILLÚZIÓK (FELOLVASÓSZÍNHÁZ)
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Felolvasószínház Danis Lídiával, Dévai Balázzsal, Kardos Róberttel és Szabó Emíliával Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott

„S ha önök elég vakmerőek, úgy illúziók által Megmutatom én, hogy mit látott és hallott, S éltében mit tapasztalt. És önök előtt akkor Feltámad a múlt és oly lények vonulnak majd fel, Kiket meg nem különböztetni a hús-vér emberektől.” Pierre Corneille: „Illúzió” Két házaspár, négy színész. Játék férfi és nő örök viszonyáról, mulatságosan, elgondolkodtatóan, játékosan, fanyar melankóliával. Hogyan szeretünk visszaemlékezni a történeteinkre? Hogyan éljük meg életünk élményeit akkor és most? Hogyan építjük fel szerelmeink üveggyöngyjátékát, gyönyörű légvárainkat, melyekhez azután olyan makacsul ragaszkodunk? És ha mégis kiderül, hogy semmi sem az, aminek láttuk, aminek gondoltuk, aminek hittük? Ivan Viripajev, a fiatal orosz drámaíró nemzedék egyik legjelentősebb alakja, Oxigén című darabja az új orosz színház kultikus darabja lett. Az emberi illúzióról szőtt játéka egyszerre kínál szórakoztató és elmélyülésre késztető élményt, csak a szavakkal játszva is húsba vágó, igazi emberi történetet, valódi színházi estét.
  Szereposztás
Színész 
Danis Lídia 
Színész 
Dévai Balázs 
Színész 
Kardos Róbert 
Színész 
Szabó Emília 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!