Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SINGSINGERS - CHRISTMAS MUSICAL SHOW
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A SingSingers Musical Show Christmas Edition A SingSingSing Musical Show Sztárjainak műsora. Bársonyos hangú musicalsztárok, 20 fős tánckar, a legnagyobb musicalslágerek és megható karácsonyi meglepetés.

Bársonyos hangú musicalsztárok, 20 fős tánckar, a legnagyobb musicalslágerek és megható karácsonyi meglepetés számok a RaM Colosseum exkluzív decemberi premierjében, a SingSingers Karácsonyi Musical Show-ban! Hangolódjunk az ünnepekre együtt, rohanás és stressz nélkül egy igazán elegáns és felhőtlen színházi élményen keresztül. Várjuk szeretettel kedves nézőinket!

Közreműködnek a Táncsics Stúdium növendékei Gitárok: Nagy Miklós Perkák: Nagy Attila József
  Stáblista
Ének 
Vastag Tamás 
Ének 
Egyházi Géza 
Ének 
Füredi Nikolett 
Ének 
Buch Tibor 
Ének 
Halas Adelaida 
Ének 
Savanyu Gergely 
Rendező 
Szakál Attila 
Koreográfia 
Szakál Attila 
Jelmez 
Kis Katalin 
Látvány 
Varga Ernő 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?