Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MODERN ART ORCHESTRA KARÁCSONY
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Modern Art Orchestra repertoárjának egyik legszebb darabja a Diótörő feldolgozása. Örökzöld dallamok merőben új megközelítésben.

Műsor: Csajkovszkij – Ellington – Strayhorn: Diótörő-szvit
Fekete-Kovács Kornél – Hegyi György: Karácsonyi Napló Közreműködik: Modern Art Orchestra
Kálloy Molnár Péter
Vezényel: Fekete-Kovács Kornél A Diótörő zenéje, Csajkovszkij bűbájos dallamai generációk óta hozzák el az emberek lelkébe a karácsony hangulatát. A Modern Art Orchestra repertoárjának egyik legszebb darabja a Diótörő feldolgozása, amely Ellington és a klasszikus képzettséggel is rendelkező Billy Strayhorn közös munkájának egyik csúcsa. A zenét azok figyelmébe ajánljuk, akik a balett rajongóiként merőben új megközelítésben szeretnék újra hallgatni az örökzöld dallamokat. Az est második felében elhangzó Karácsonyi napló a jeles ünnep négy mozzanatát idézi meg négy tételével. Az adventet követő Szenteste, majd karácsony első és másnapja a zenén túl prózában (Hegyi György szövegével) igyekszik felidézni a felnőttek számára újra, hogyan lehet az ünnepet gyermeki lelkülettel átélni. A Karácsonyi napló szövegét ezúttal Kálloy Molnár Péter színművész olvassa fel. „A darabbal nem volt más szándék, mint írni valamit, amit kellemes érzésekkel hallgatunk meg, és ami talán figyelmeztet bennünket a Karácsony valódi értékeire.” (Fekete-Kovács Kornél)  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?