Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARÁTI KRISTÓF ÉS WÜRTZ KLÁRA - BEETHOVEN ÖSSZES HEGEDŰ–ZONGORA SZONÁTÁJA III.
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Würtz Klára és Baráti Kristóf sikert sikerre halmozó, négy lemezből álló sorozata, amely Beethoven valamennyi hegedű–zongora szonátáját tartalmazza, a Zeneakadémia jóvoltából most három hangversenyen életre kel.

A harmadik koncerten két ifjúkori darab mellett a repertoár – és talán a teljes zenetörténet – egyik legnagyobb kihívást jelentő, mitikus jelentőségű kompozíciója, a „Kreutzer-szonáta” hangzik el. Az a mű, amely Tolsztoj nevezetes novellájának is központi „szereplőjévé” vált a 19. század végén, s amelynek megközelítését kis híján lehetetlenné teszi az elmúlt kétszáz év előadói hagyománya, a rengeteg jobbnál jobb interpretáció. Würtz Klárát és Baráti Kristófot persze nem kell félteni, hiszen érvényes saját mondanivalójuk van a darabról, és előadásuk rendkívüli expresszivitása, amely páratlan művészi és játéktechnikai tisztasággal párosul, alighanem Beethovennek is megelégedésére szolgálna.

Műsor: Beethoven: A-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 12/2
Beethoven: Esz-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 12/3
Beethoven: A-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 47 („Kreutzer”) Közreműködik: Baráti Kristóf (hegedű), Würtz Klára (zongora)
  Stáblista
Hegedűművész 
Baráti Kristóf 
Zongoraművész 
Würtz Klára 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?