Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARÁTI KRISTÓF ÉS WÜRTZ KLÁRA - BEETHOVEN ÖSSZES HEGEDŰ–ZONGORA SZONÁTÁJA II.
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Azt kell mondjam, hogy mindegy, hányszor van meg a lemezgyűjteményedben az összes Beethoven-hegedűszonáta – hacsak nem vagy őrült rajongója a Heifetz-, a Grumiaux-, a Francescatti-, a Menuhin-, a Stern-, vagy a Szeryng-felvételnek, esetleg valamelyik szép historikus olvasatnak –, az összeset odaajándékozhatod valamelyik barátodnak, mert ha egyszer meghallod Baráti és Würtz interpretációját, semmi mást nem fogsz többé hallgatni.”

A Fanfare című amerikai lemezmagazin kritikusa lelkendezett ekként a Kossuth-díjas Baráti Kristóf és az Utrechti Zeneakadémia tanáraként működő Würtz Klára négylemezes sorozatáról, amely Beethoven valamennyi hegedű–zongora szonátáját tartalmazza. A Zeneakadémia Koncertközpont „Összkiadás élőben” című sorozatának részeként most három koncerten élőben is meghallgatható lesz a csoda, amit a két művész együttműködése életre hívott. A második koncerten kerül sor az elbűvölő nyitótémája nyomán „Tavaszi” melléknévvel ellátott F-dúr szonátára, valamint a Beethoven kései stílusának számos jegyét magán viselő, lírai és bensőséges, op. 96-os G-dúr szonátára.

Műsor: Beethoven: F-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 24 („Tavaszi”)
Beethoven: G-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 96
Beethoven: A-dúr hegedű–zongora szonáta, op. 30/1 Közreműködik: Baráti Kristóf (hegedű) Würtz Klára (zongora)
  Stáblista
Hegedűművész 
Baráti Kristóf 
Zongoraművész 
Würtz Klára 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?